Μυκητισιακή Θεραπεία Νυχιών

Είστε αμήχανοι από την εμφάνιση των νυχιών σας;

Οι μολύνσεις των μυκητιασικών νυχιών εχει δύο επιλογές θεραπείας που διατίθενται σήμερα περιλαμβάνουν τοπικές αλοιφές και συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Η διατήρηση αυτών των θεραπειών μπορεί να προκληθεί με ορατά αποτελέσματα μετά από 6 έως 12 μήνες ή συνταγογραφούμενα φάρμακα που αλληλεπιδρούν με τα τρέχοντα φάρμακα και προκαλούν επιβλαβείς παρενέργειες.

Η θεραπεία με λέιζερ είναι μια πιο πρόσφατη θεραπεία που μπορεί να είναι αποτελεσματική, αλλά μπορεί επίσης να είναι επώδυνη ή πολύ δαπανηρή.

Στο ποδολογικό μας κέντρο είναι ένας περήφανος πάροχος μιας εναλλακτικής θεραπείας και αυτό είναι η PACT Mouth Nail Therapy. Σχετικά με το PACT Μυκητιασική θεραπεία νυχιών:

Το PACT είναι μια σύντμηση για τον όρο Φωτοδυναμική Αντιμικροβιακή Θεραπεία. Αυτή η μέθοδος θεραπείας χρησιμοποιεί φως για να αποβάλλει αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους μύκητες από το δέρμα και τα νύχια.

Είναι σημαντικό να έχετε τη σωστή διάγνωση για τα νύχια σας πριν αρχίσετε οποιαδήποτε θεραπεία. Υπάρχουν αρκετές καταστάσεις που μπορούν να μιμηθούν μυκητιασικές μολύνσεις των νυχιών και να βλάψουν τα νύχια σας. Στο ποδολογικό μας κέντρο θα αξιολογήσουμε τα νύχια σας πρώτα και θα επιβεβαιώσουμε ότι η διάγνωση μιας μυκητιασικής λοίμωξης των νυχιών. Μπορεί να χρειαστεί να έχετε ένα δείγμα του νυχιού δοκιμασμένο μέσω παθολογίας για να επιβεβαιώσετε μια μόλυνση.